Deze site verstuurd cookies, deze dienen er slechts toe, eventueel eerder door u ingegeven data voor u terug te vinden, en uw invoer te vereenvoudigen.

Gegevens, die u aan ons doorgeeft, en die nodig zijn om uw bestelling op de juiste wijze uit te voeren, of op de door u gewenste plaats te kunnen bezorgen, worden door ons opgeslagen in ons relatie bestand. Wij gebruiken ons relatie bestand om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij een volgend contact. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk, wanneer u contact met ons opneemt, uw naam en de voor verzending gebruikte postcode te noemen, wij kunnen u dan adequaat te woord staan.

Email adressen worden toegevoegd aan onze mailinglijst, welke wij incidenteel gebruiken, om u op de hoogte te brengen van ontwikkelingen of aanbiedingen die ook voor u interessant zijn. Onze mailinglist wordt door een mens van vlees en bloed onderhouden, uw eventuele reply wordt dus ook door ons gelezen, en uw eventuele verzoek van deze lijst te worden verwijderd wordt ook direct uitgevoerd. Incidenteel is een breed begrip, maar wij hebben het echt te druk om u wekelijks te voorzien van informatie, dus uw mailbox zal er niet overbelast door raken. 

Bank- en creditcard gegevens worden door ons eenmalig gebruikt en niet bewaard. Bij een volgend contact zult u dus uw gegevens opnieuw moeten doorgeven. Geen van bovengenoemde gegevens wordt door ons vrijwillig aan derden ter beschikking gesteld (zonder u uitdrukkelijk om toestemming te vragen).